Gelaatsverzorgingen

Standaard gelaatsverzorging
Reinigen, epileren van de wenkbrauwen, harsen bovenlip, stoomsessie, onzuiverheden verwijderen, scrub, massage van gelaat-hals en decolleté, masker, dagverzorging en een lichte dag make-up. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk kopje koffie of thee.

Shiseido gelaatsverzorging
SHISEIDO is gedreven door meer dan een eeuw lang onderzoek en ontwikkeling dat zich zelfs uitstrekt tot fundamenteel onderzoek, en beloond met talrijke internationale wetenschappelijke & cosmetische onderscheidingen, gaat de huidverzorgingswetenschap van Shiseido verder dan het hydrateren en het verhelpen van problemen: hij brengt uw huid in de beste conditie, boost het innerlijke vermogen van de huid om zichzelf te verbeteren. Ontdek producten voor alle behoeften van uw huid, op elke leeftijd, met zeer prestatiegerichte actieve ingrediënten en formuleringen die natuurlijke vitaliteit combineren met wetenschappelijke kracht, die in synergie met uw huid werken.

Cenzaa diverse huidverbeterende gelaatsbehandelingen
Kies voor de best op maat gemaakte behandelingen van Nederland bij uw Cenzaa Skin Therapist. De Skin Solution kuurbehandelingen pakken huidproblemen en huidwensen aan en worden doeltreffend behandeld en 100% aangepakt.

GREEN PEEL® Regeneratie en vernieuwing met peeling effect
Na een grondige huidanalyse wordt het kruidenpeelingmengsel intensief gemasseerd op de huid. De bloedcirculatie verhoogt, de toevoer van zuurstof en voeding verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Dit effect neemt na twee tot vijf dagen af, afhankelijk van de textuur van de huid met een sterker of minder sterk peeling proces van de huid. Goed tegen littekens, ontstoken huid, pigment en acne.

Behandeling op maat
Bij deze behandeling reserveren we anderhalf uur voor u en wordt de behandeling volledig aan uw wensen en behoeften aangepast.