Mesotherapie

Rimpels verdwijnen direct met Mesotherapie
Vroeg of laat zijn ze er, die vervelende rimpels en lijntjes in de huid. Iedere vrouw stoort zich er aan. Het geeft een oude look terwijl men zich zo helemaal niet voelt. Met Ecuri mesotherapie is het eenvoudig te verhelpen. Bij een gewone meso-lift wordt met een naald opgelost hyaluronzuur in de huid gebracht. Het resultaat is vaak niet geweldig. Daarom doen wij het anders!

Unieke methode, verbluffend resultaat
De meso-gun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. De meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaald hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal zijn.

Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts tien minuten. Met de mesolift ziet u na een behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. Huidverjonging d.m.v. crosslinked hyaluronzuur: Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die rimpels direct opvult. Houdbaarheid is ongeveer half jaar.

Video: werking van de Meso-Gun