Nagel Systemen

CND Shellac: Is de enige echte powerpolish ter wereld! Deze lak heeft al diverse prijzen in de branche in de wacht gesleept vanwege zijn ijzersterke kwaliteit, hoogglans en duurzaamheid. 2-3 weken blijven uw nagels prachtig gelakt zonder te beschadigen. Ook blijft de kwaliteit van uw eigen nagel behouden bij gebruik van CND Shellac. In vele kleuren verkrijgbaar.

Gelnagels: Versteving en/of verlenging van de eigen nagels voor diegene die verzekerd willen zijn van harde, stevige nagels voor 4 weken. Alle kleuren mogelijk en natuurlijk verdwijnt ook de french nail nooit meer uit het modebeeld!

Manicure: Verzorging van de natuurlijke nagels met knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen, handscrub en handmasker en lakken tot in de perfectie. Al dan niet te combineren met CND Shellac.

Voetverzorging:  Verzorging van de natuurlijke teennnagel, voetenbad, knippen en vijlen van de teennnagels, voetscrub, voetmassage, voetmasker en lakken tot in de perfectie. Al dan niet te combineren met CND Shellac voor de teennnagels.