Wat is Venus Swan™?
De Venus Swan™ is de meest aanbevolen behandeling voor het verstevigen van de huid maar ook voor het corrigeren van gezicht, nek en lichaam zonder enig ongemak of hersteltijd. Wij beloven u een veilige, prettige en pijnloze ervaring met onze behandelingen voor gezicht en lichaam, waaronder armen, buik, dijen, billen, nek en gezicht.

Hoe werkt het?
Venus Swan™ maakt gebruik van multi-polaire geluidsgolven die een zachte en therapeutische warmtedeken over de huid leggen. Versteviging van de huid, rimpelreductie en vermindering van cellulitis worden bereikt doordat de multi-polaire geluidsgolven een thermische reactie in het weefsel veroorzaken die het natuurlijk herstelvermogen van de huid stimuleert. Dit herstelvermogen laat de huid samentrekken waardoor deze strakker wordt en rimpels en cellulitis verminderen.

Wat kunt u verwachten?
Venus Swan™ behandelingen zijn non-invasief en pijnloos, veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage! Een behandeling duurt ongeveer 30 – 40 minuten, afhankelijk van het gebied. U kunt verwachten de resultaten te zien in de loop van de behandeling, minimaal 6 behandelingen voor het gezicht, 8 voor de nek en 10 voor het lichaam. Kijk ook naar onze “voorbeeld foto’s”