Koos en Loes van Peer

Koos van Peer zat op de allereerste schoonheidsspecialiste opleiding in Nederland.

Dit is inmiddels 50 jaar geleden dus dit laat zien hoe lang zij al ervaring heeft in dit vak. Nog altijd oefent zij haar vak met veel passie en deskundigheid uit! Zij was een van de eerste schoonheidsspecialistes in Terneuzen en heeft dan ook in al die jaren een prachtig klantenbestand opgebouwd. Haar salon staat bekend om de mooiste merken: Shiseido en Maria-Galland Paris, uniek in Zeeuws-Vlaanderen.

Kwaliteit en huidverbetering, klantvriendelijkheid en soms letterlijk dag en nacht klaarstaan voor haar klanten is altijd haar motto geweest en zo kenmerkend voor de salon. U wordt altijd zo snel mogelijk geholpen en een kopje koffie met wat lekkers staat altijd klaar.

Jaren later is dochter Loes van Peer erbij gekomen en nu runnen zij samen deze prachtige salon. Loes heeft zich gespecialiseerd in diverse specialisaties zoals permanente make-up en vele huidverbeterende behandelingen. Ook is zij bekend van Maximaal TV waar zij vele metamorfoses heeft laten zien. Samen waren zij ook te zien in het EO programma: geloof en een hoop liefde. Als visagiste kan zij ook prachtige make-up verzorgen voor bruidjes, feestjes maar ook heeft zij al vele modeshows verzorgd.